Gi ut bok?

Gi ut bok?


Ønsker du å sende inn manus for å bli vurdert?


For vurdering om utgivelse, send ditt manus til manus@telvestad.no - Merk e-post med "Forespørsel bokutgivelse" - med noen ord om deg selv og et kortfattet sammendrag av ditt prosjekt/manus.

Manuset du sender inn må være lagret i odt eller doc/docx formatene, slik at vi kan gi deg tilbakemelding på manuset med kommentarer i margen. Vi strekker oss nemlig langt for å gi en konkret tilbakemelding til alle innsendte manus, uansett om vi ønsker å gå videre med utgivelse eller ikke.

Manuset du sender inn bør være skrevet med Times New Roman eller Calibri og skriftstørrelse 11, og ha halvannen linjeavstand.

Når vi mottar ditt manus får du en bekreftelse på mottak per e-post, og et estimat for når du kan regne med tilbakemelding. Vi strekker oss langt for å vurdere innsendte manus innen 2-4 uker, men ved større pågang kan det gå lengre tid. Dette får du beskjed om i mottaksbekreftelsen fra oss.Vi tilbyr også manusvurdering som en konsulenttjeneste. Du kan lese mer om denne tjenesten under "Tjenester" som du finner i menyen ovenfor. En manusvurdering krever ikke at du gir ut boken ved vårt forlag, og vi vurderer manus uavhengig av om du vurderer å gi ut på T.Elvestad forlag, et annet forlag eller vurderer selvpublisering. Vi tilbyr også våre tjenester til forfattere som ønsker å selvpublisere sin bok, les mere under menypunktet "Tjenester".

TA FØRSTE SKRITT...

...mot forfatterdrømmen i dag. Få manuset kostnadsfritt vurdert for utgivelse. Drømmen starter med et klikk!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene hos oss, og vær den første til å bli oppdatert om nye prosjekter og utgivelser.

E-postadressen du oppgir brukes kun til utsending av nyhetsbrev, og du kan når som helst melde deg av.